rosalie83 schreef:Zoals jullie vast wel gemerkt hebben hou ik erg van koken

Regelmatig probeer ik iets nieuws of anders en ik probeer van elke maaltijd iets leuks te maken. Maar ook ik heb wel eens geen zin in iets verzinnen, dus schil ik aardappels, kook ze, maak groente schoon, kook het, maak een roomsausje en bak een stukje vlees erbij. Maar het lijkt wel of dat niet goed genoeg mee is tegenwoordig. Of overdrijf ik nu? Het lijkt wel of het altijd het apartste van het apartste moet zijn...
Het hoeft niet altijd apart te zijn. Het gaat vaak om de manier van opdienen. Met wat simpele
dingen kan je een simpel gerecht opleuken
Voorbeeld: Boerenkool
Je kunt dit in een grote pan gestampt en wel op tafel zetten. Je kunt het ook bijvoorbeeld op-
dienen op een bord in een leuk vormpje. Of je doet het in een bolvorm en dient het op d.m.v.
een bord met wat sateprikkers er ingestoken met daaraan stukjes worst.
Eten gaat niet alleen om eten, het oog wil ook wat.!
Het is ons maar geleend, de vele mooie dingen.
Ons onbetwistbaar eigendom, zijn de herinneringen.