Moderator: Moderafo's




Hoe vinden jullie trouwens het eten van je moeder??
leclerc schreef:Maak jij maar een keer per jaar appeltaart?
Dat is ook zonde!
Ik probeer het deeg zo dun mogelijk te houden en doe tussen de appels vaak een scheutje vla.
 
 
 En haar rundvlees... heerlijk!
 En haar rundvlees... heerlijk!   
 
 Ik vind het nog niet eens zo heel veel werk. Het appels schillen vind ik eigenlijk nog het meeste werk! Maar al met al denk ik dat ik een half uur maximaal kwijt ben eraan. Morgenavond visite, misschien maak ik er wel weer eentje...
  Ik vind het nog niet eens zo heel veel werk. Het appels schillen vind ik eigenlijk nog het meeste werk! Maar al met al denk ik dat ik een half uur maximaal kwijt ben eraan. Morgenavond visite, misschien maak ik er wel weer eentje...  
*Annet* schreef:enne, buiten die 20 minuten om moet je ook nog minimaal 10 minuten je handen wassen voordat die bacterie vrij zijn om het deeg te kneden. Ben je net bezig gaat de telefoon of bel of er komt iemand binnen die wat van je moet. Ken je weer je handen gaan wassen

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 61 gasten