Voor macaroni ed. gebruik ik rundergehakt, maar kan gemengd ook?
Dat is namelijk goedkoper dacht ik.

Moderator: Moderafo's
Smurffie schreef:Is het ook, lekker fris![]()
M'n huisgenootjes zijn van de olijven en feta, wat ik dan weer ranzig vind, maargoed, dat kun je er ook nog doorheen doen eventueel.
AikonGirl schreef:Wanneer gebruik je nou gemengd gehakt, en wanneer rundergehakt?
Voor macaroni ed. gebruik ik rundergehakt, maar kan gemengd ook?
Dat is namelijk goedkoper dacht ik.
Haai schreef:Ik heb vandaag nog wat uitgeprobeerd wat ik pas las, en het was best lekker:
Brood met ragout in het tosti apparaat!
(natuurlijk met zelfgemaakte ragout het lekkerst, maar ik heb nu gewoon maar een blikje gebruikt)
Memmem schreef:Wij hebben vaak vlees van de eigen slacht, ook van een varken. Dat is echt geen klinkklaar vet maar gewoon heel vette gehakt. Dan laten wij er dus ook altijd rundergehakt doordoen.rosalie83 schreef:Varkensgehakt heb je eigenlijk nergens te koop, dat is kllinkkaar vet wat je dan zit te eten.
Debor@ schreef:Mijn verslaving van de laatste paar maanden: eigengekookte bananenjam. Niet gewoon een banaan prakken (wat ik dus eerst dacht) maar koken met rum en zo, schijnt een origineel recept te zijn uit ik weet niet waar, maar het is heeeeerlijk
. Het is best lekker, zo'n multicultiwijk
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 59 gasten