God houdt van je

Open voor alle onderwerpen en meningen
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: henkie, elbert, Moderafo's

DeLange
Kapitein
Kapitein
Berichten: 1402
Lid geworden op: 07 jul 2015 13:13

God houdt van je

Berichtdoor DeLange » 22 sep 2019 14:57

Jullie zijn allemaal geliefde kinderen van God en God spreekt tot je als je in geloof Zijn liefde, Woorden en wijsheid zoekt. Waar je het ook maar zoekt. In de boeken, in de mensen en in de natuur is God allemaal te vinden en Hij spreekt met je met een hart vol passie voor jullie allemaal. Of je nu katholiek of evangelisch bent, maakt niet uit. Jezus kan ten volle in jou leven. Eén ding is echter een gevaar...


TWIJFEL!


Want als God tot je spreekt in je gedachten, door de mensen, door de bijbel of door wat dan ook, maar je gaat twijfelen of God wel tot je spreekt.. dan krijgt de duivel voet om je af te breken. Want door twijfel komt een mens nooit in actie, maar uit geloof verplaats je bergen. Iedere dag! De simpelste dingen, de normaalste dingen, ja alle dingen werken dan mee, voor wie God lief hebben. Want God houdt van jullie met Oceanen vol van liefde!

Geloof jij met heel je hart en heel je ziel, met heel je verstand dat God bij je is, jou leidt en tot je spreekt van man tot man of vrouw, iedere dag? Of geloof je dat je er helemaal alleen voor staat en dat God jou aan jouw lot over laat om welke reden dan ook, omdat Hij iets tegen jou heeft?
Hij verlangt naar een hechte Vader kind relatie met jou

Terug naar “[Religie] - Open forum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten