Regels Open Forum

De Archiefkast van het Forum. Oude discussies zijn hier nog eens na te lezen.

Moderator: Moderafo's

Gebruikersavatar
henkie
Beheerder
Berichten: 3554
Lid geworden op: 10 sep 2002 15:05

Regels Open Forum

Berichtdoor henkie » 27 jul 2007 23:07

Welkom in het Open Forum voor onderwerpen rondom religie. Dit forum is speciaal bedoeld voor mensen die niet kunnen of willen instemmen met de voorwaarden voor de andere (gesloten) religiefora. Waarom dit onderscheid er is en wat de voorwaarden zijn, kun je HIERRR lezen.

De gesloten fora zijn er om met mede-christenen over bepaalde onderwerpen te kunnen praten op basis van een aantal overeenkomsten die men heeft. Over de doop praten met iemand die niet gelooft, is bijvoorbeeld lastig.

Met het Open Forum willen we laten zien dat niet- of andersgelovigen op Refoweb welkom zijn. We hebben als christenen immers een geweldige boodschap!

Het komt voor dat forummers uit onwetendheid of uit interesse in alle meningen vragen die eigenlijk specifiek voor christenen gelden in het Open Forum plaatsen. De moderators behouden zich het recht voor om deze onderwerpen te verplaatsen naar de gesloten religie-fora. Geinteresseerden kunnen zich, mits zij zich in de voorwaarden kunnen vinden, aanmelden voor deze speciale gebruikersgroep. Zie HIERRR

Terug naar “Archief”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 16 gasten