Gezocht: jongeren die uitleg willen geven over hun mening/overtuiging

Discussies over het nieuws en de politiek.
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: Memmem, Moderafo's

MennoSluimers
Verkenner
Verkenner
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 mei 2020 12:08

Gezocht: jongeren die uitleg willen geven over hun mening/overtuiging

Berichtdoor MennoSluimers » 25 mei 2020 12:09

Wijziging: Niet op beeld, maar geschreven interview

Gezocht: jongeren die uitleg willen geven over hun mening/overtuiging t.o.v. maatschappelijke, politieke thema's die jij belangrijk vind


Hé hoi goedemorgen, middag of avond!

Mijn naam is Menno Sluimers. Ik studeer journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Samen met een aantal andere mensen doe ik de komende weken onderzoek naar jongeren met sterke meningen/overtuigingen. Wij willen onderzoeken waardoor het komt dat mensen op jonge leeftijd al zo overtuigt zijn van het één en ander. En of er iets is wat al deze mensen overeenkomstig hebben. De verschillende gemeenschappen die wij onderzoeken zijn; Liberalen, Nationalisten, Milieu-activisten, Feministen, Socialisten én (conservatie) Christenen. Ze hopen wij een beeld te scheppen van allerlei lagen van de bevolking.

Ik ben benieuwd naar jouw standpunten ten opzichte van onderwerpen als: euthanasie, abortus, de lbqt gemeenschap, of hele andere maatschappelijke, politieke thema's die jij belangrijk vind.

Ik zoek een jonge Christen die mij hierbij wilt helpen! Ik zou je graag willen interviewen, je komt niet op beeld, het wordt een geschreven interview. Als je mee wilt werken of als je vragen hebt stuur gerust een mailtje naar: mennosluimers@hotmail.nl.
Als je het gewoon een interessant onderzoek vindt kijk dan gerust eens op onze Instagram pagina @jouw.idee.en.leer

Voor de duidelijkheid: we willen niet je standpunten in twijfel trekken en kijken of die goed of slecht zouden zijn maar we zijn benieuwd naar hoe deze tot stand zijn gekomen!

Terug naar “Actualiteit & Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten