Verdiepingsconferentie: Technologie: he(me)l op aarde

Alles wat niet thuis hoort in de andere fora.
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: johannes1, Moderafo's

Verdiepingsconferentie
Verkenner
Verkenner
Berichten: 4
Lid geworden op: 22 nov 2018 22:34

Verdiepingsconferentie: Technologie: he(me)l op aarde

Berichtdoor Verdiepingsconferentie » 21 nov 2019 20:52

In ons dagelijkse leven zien we op veel gebieden de invloed van technologische ontwikkeling. In veel opzichten plukken wij daar met elkaar de vruchten van en wordt ons leven erdoor verlicht. Maar misschien maak jij je daar ook wel eens zorgen over; sommige technieken lijken oncontroleerbaar of gevaarlijk voor de mens en de schepping. Tijdens de conferentie willen wij ons hierop bezinnen. Welke ontwikkelingen zijn nu helpend en wanneer overschrijden we een ethische grens? Wij willen vanuit een Bijbels perspectief op zoek gaan naar hoe jij je kunt verhouden tot allerlei technologische ontwikkelingen. De hoofdlezing hierover wordt gehouden door Steven van den Heuvel.

In het middaggedeelte diepen we dit thema verder met elkaar uit in aansprekende workshops. Er is keuze uit de volgende 4 workshops: Goddelijke grens?, Wijs met media, Groen doen voor Dummy’s en Openbaring over techniek en oordeel. Medewerking wordt verleend door o.a. Steven van den Heuvel, Wim Büdgen, Hannah van Rooij, ds. P. Wijnberger en Lennard van Prooijen (muziek).

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar.

Datum: D.V. 11 januari 2019
Tijd: 10.00-17.00u
Locatie: Het Baken, Beneluxlaan 3, 3446 BK Woerden

Meer informatie: zie www.verdiepingsconferentie.nl.

Terug naar “Algemene Zaken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten