Courgette kun je ook rauw eten, of door de spaghetti/nasi/omelet/chicken tonight doen!
Heerlijk!!!!!!
Moderator: Moderafo's
ajl schreef:Ik ben ook op zoek naar een recept voor veel courgettes. Ik krijg ze as week weer in ons groentepakket en eigenlijk houd ik er helemaal niet van. Brrr en ik krijg ze momenteel echt wekelijks. Vorige keer courgettesoep gemaakt. Manlief en de oudste vonden het lekker en ik helemaal niet.
Gevulde courgettes hoe maak je die?
schelpje3 schreef:Het gaat mij om die specifieke bodems dames Lichtgrijs, het lijkt op keramiek.
Iets heel anders dus dan de anti aanbaklaag met die rode stip in het midden.
Daar zou ik graag ervaringen over horen.
tulp schreef:Ik eet vanavond gevulde courgettes:
Snijd ze in de lengte door en kook ze een minuut of 8, dan kun je ze uithollen.
Gehakt rul braden met een heel fijn gesnipperd uitje en heel kleine stukjes paprika.
Blikje tomatenpuree, peper, zout, en kruiden die je lekker vindt (ik maak het vrij scherp/heet).
Net voor je de courgettes gaat vullen doe ik stukjes kaas erdoor (zodat het blokjes blijven en niet gehelemaal gesmolten is).
In een ovenschaal, ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden.
Ik eet het met zilvervliesrijst erbij.
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 56 gasten