De laatste reacties:
vpk
petra: als het niet al te veel is kun je het misschien wel zo door het cakebeslag roeren? of zou de cake dan veel te 'nat' worden.
ik gebruik het indd ook in de bokkepootjestaart. of wat dacht je van bij het toetje op chocoladevla of bij ijs?
ik kreeg van een vriendin een mailtje met een 'receptenboom'. als het allemaal doorloopt zou je 36 recepten via de mail moeten krijgen, ben heel benieuwd!
Schipje
Haai schreef:
En als het hier toch over zuurkool gaat: wij hebben vandaag zuurkooltaart op volgens dit recept. Ik heb alleen ipv schouderham gebakken spekjes gebruikt.
Recept ziet er leuk uit Haai! Ik ga mijn best doen zo.... ben benieuwd! Ben geen zuurkoolfan dus hoop dat het op deze manier lekkerder is.
schelpje3
Wat een goed idee lijkt mij lekker.
De wijn die eronder aanbevolen wordt, is behoorlijk duur trouwens.
petra85
vpk: dat is idd ook mijn vraag of de cake niet te nat wordt
k ga het denk ik maar gewoon doen!
Nee, vindt hem veel te scherp, uut later voel/proef je m nog
mezelf
bij ons op het werk deden we de advokaat altijd mengen met gele vla voor de bewoners, dan krijg je ook een veel mildere smaak, en nog lekker ook.
nita
behoorlijk veel calorien maar heel erg lekker,
vla, slagroom en dan advocaat mmmmh!!