Oproep: ben of ken jij iemand met ervaring met het ‘welvaartsevangelie’?

Open voor alle onderwerpen en meningen
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: henkie, elbert, Moderafo's

DeCorrespondent
Verkenner
Verkenner
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 nov 2016 20:01

Oproep: ben of ken jij iemand met ervaring met het ‘welvaartsevangelie’?

Berichtdoor DeCorrespondent » 22 jan 2019 14:58

Beste mensen,

Met toestemming van de beheerder Refoweb willen we ook graag deze oproep bij jullie neerleggen. Voor een verhaal op De Correspondent willen Karel Smouter en Romee Boots graag in contact komen met mensen die wel eens te maken hebben gehad met het zogenaamde 'welvaartsevangelie' binnen de pinkstergemeenschap. Ben jij zelf actief of heb jij vrienden of kennissen binnen deze gemeenschap? Het delen van deze oproep binnen je netwerk, zou enorm helpen. Wellicht zit er iemand bij die meer weet.

We zijn ons ervan bewust dat we deze oproep plaatsen binnen Refoweb. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie geen ervaringen hebben met de pinkstergemeenschap. Dus; herken je jezelf in de oproep, of heb je tip voor ons? Je kunt contact met ons opnemen via karel@decorrespondent.nl of boots.romee@gmail.com.

De uitgebreide oproep op De Correspondent kun je gratis lezen via deze link: https://decorrespondent.nl/9092/oproep-ben-of-ken-jij-iemand-met-ervaring-met-het-welvaartsevangelie/4546445407988-847b332d

Alvast bedankt!

Terug naar “[Religie] - Open forum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten