Onderzoek t.b.v. het Luther Museum

Open voor alle onderwerpen en meningen
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: henkie, elbert, Moderafo's

LutherMuseum
Verkenner
Verkenner
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 sep 2017 18:03

Onderzoek t.b.v. het Luther Museum

Berichtdoor LutherMuseum » 03 jan 2019 22:29

Beste lezer,

Wij zijn drie derdejaars Cultureel erfgoed studenten aan de Reinwardt Academie in Amsterdam. Voor het project implementeren gaan wij een onderdeel van het algemene beleid van een bestaande organisatie uit het erfgoedveld uitwerken. In ons geval is dit de doelgroep (Protestantse gemeenschap Nederland) van het nog niet geopende Luther Museum in Amsterdam.

Het Luther Museum zal in 2019 haar deuren openen in het gebouw de Wittenberg. Het museum heeft als doel de bezoekers kennis te laten maken met de geschiedenis van de Lutherse gemeenschap in Nederland. Daarnaast heeft het museum het doel om de protestantse (Lutherse) gemeenschap in Nederland onder de aandacht te brengen en een open plek te zijn voor de dialoog tussen religie en de huidige samenleving. Verder zal het verhaal van het verzorgingstehuis van de Wittenberg worden verteld.

Onze vraag is of u onze korte enquête zou willen invullen. En deze, mocht u het leuk en geschikt vinden, naar uw mede Protestanten kan doorsturen.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u deze enquête voor ons zou kunnen invullen. Omdat wij dit project vanuit onze studie doen, hebben wij helaas te maken met een deadline. Het invullen van deze enquête zal ongeveer tien minuten duren.

https://www.enquetesmaken.com/s/fc71afb

Wij hopen van u te horen. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Lara Garé, Colin de Bie, Remen Dallinga

Terug naar “[Religie] - Open forum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten

cron