Voorsteltopic

Forum voor minder serieuze onderwerpen.

Moderators: johannes1, mw, Johan81, Moderafo's

DeLange
Kapitein
Kapitein
Berichten: 1063
Lid geworden op: 07 jul 2015 13:13

Voorsteltopic

Berichtdoor DeLange » 22 sep 2019 10:22

Ik denk dat hij er nog niet is. Een voorsteltopic
Hij verlangt naar een hechte Vader kind relatie met jou

DeLange
Kapitein
Kapitein
Berichten: 1063
Lid geworden op: 07 jul 2015 13:13

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor DeLange » 22 sep 2019 10:39

Ik zal me even voorstellen. Ik noem me hier "De Lange", vanwege mijn lengte. Ik ben 1 meter 97.
Verder ben ik vader van een dochtertje van bijna 3. Ik ben getrouwd, wat in deze tijd erbij gezegd mag worden :D
Ik ben momenteel officieel nog evangelisch, maar onze gemeente dat 5 jaar geleden is voortgekomen uit een andere opgedoekte "wijkgemeente" sluit zich als alles mee zit zich binnen kort na goedkeuring aan bij de Unie van de Baptisten. Maar mijn vrouw weigert nu al zich Baptist te noemen. We zijn gewoon evangelisch :mrgreen:

Zijn we dat altijd geweest? Nee, mijn vrouw is gedoopt in een hervormde evangelisatie die later ook is opgedoekt, waarvan de leden naar de gereformeerde gemeente en gereformeerd vrijgemaakte kerk uitweken. Haar ouders sloten toen aan bij de Gereformeerde Gemeente in Nederland om daarna (door teleurstelling) thuis lezend te worden. Een echtscheiding volgde, waarna de vader terug ging naar zijn geboortekerk (de Gereformeerde Bond) met zijn nieuwe vrouw. Mijn vrouw ging al als kind nooit mee naar de kerk. Ze hadden de gewoonte dat de mannen gingen en vrouwen thuis bleven. Waarom weet ik niet. Heeft misschien met de joodse wortels van de moeder te maken. Ze zocht echter een kerk waar ze zich thuis voelde op latere leeftijd. Eerst in de Gereformeerde Gemeente, maar kwam met mij vanuit de PKN in een Evangelische Gemeente terecht. De schuilplaats in Ede. Ik zelf ben van huis uit PKN van de (synodaal) gereformeerde bloedgroep. Na deze gemeente kwamen we door verhuizing in onze huidige gemeente "De Rots" terecht. We wonen nu in Renswoude.

Verder ben ik muzikaal opgevoed. We zaten allemaal bij een muziekvereniging. Bij het orkest, de majo's en mijn vader en ik in de drumband. Na 21 jaar ben ik daar mee gestopt, vanwege mijn verhuizing van Nijverdal naar Bennekom voor mijn huidige vrouw.

Ik werk bij A.S. Watson. Als orderpikker. Dat doen we voor de volgende ketens in Nederland en Belgie vooral, maar ook wat daar buiten in Frankrijk: Kruidvat, Trekpleister, Paris XL en Prijsmepper.

Waarom zit ik hier? Ik geloof dat God ons als christenen allemaal geroepen heeft en hoop met jullie te kijken naar Gods wil. Ik ben me er bewust van dat de verschillen te groot zijn, toch geloof ik dat we allemaal bij Jezus horen, al bestrijden en bevechten christenen elkaar. God staat daar boven en wat Hij van plan is, gebeurd toch door ons heen. Niets gebeurd er, buiten Gods regie om. Hij is de Regisseur van ons bestaan en alles wat er in de wereld gebeurd, laat Hij gebeuren opdat we daardoor tot een beter inzicht komen. Hoe koppig we ook zijn, Hij verlaat ons niet. Zijn trouw duurt voor eeuwig! Zijn Goedheid duurt voor eeuwig. Hij laat nooit los wat Zijn hand ooit begonnen is.

Dat is onze hoop. Hij is onze toevlucht. Wat er ook mag gebeuren, waar je ook door moet en wat er ook op je af komt. Niets of niemand zou jou kunnen scheiden van Zijn liefde voor jou.
Hij verlangt naar een hechte Vader kind relatie met jou


Terug naar “Slow Chat”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten