Moderator: Moderafo's
ajl schreef:Bruine bonen door de hutspot doen is streekgebonden. Ik ben het van huis uit gewend en vind het lekkerder dan 'gewone' hutspot. Ik zou niet weten waarom het zwaar verteerbaar zou zijn.
ajl schreef:Bruine bonen door de hutspot doen is streekgebonden. Ik ben het van huis uit gewend en vind het lekkerder dan 'gewone' hutspot. Ik zou niet weten waarom het zwaar verteerbaar zou zijn.
ajl schreef:Bruine bonen door de hutspot doen is streekgebonden. Ik ben het van huis uit gewend en vind het lekkerder dan 'gewone' hutspot. Ik zou niet weten waarom het zwaar verteerbaar zou zijn.
schelpje3 schreef:Bruine bonen op zich vind ik persoonlijk al heavy stuff, evenals de hutspot.
Ik had er nog nooit van gehoord.
Maar het is idd wel weer voor winterkost.
ajl schreef:Bruine bonen door de hutspot doen is streekgebonden. Ik ben het van huis uit gewend en vind het lekkerder dan 'gewone' hutspot. Ik zou niet weten waarom het zwaar verteerbaar zou zijn.
In Zuid-Amerika dienen ze als maaltijdbasis.
StillAwake schreef:Hangt ervanaf hoe je ze eet.
In Zuid-Amerika dienen ze als maaltijdbasis.
Als je rijst of aardappelen door bonen vervangt (bijvoorbeeld in gerechten als Chili con Carne) valt het wel mee met dat zware.
StillAwake schreef:Hangt ervanaf hoe je ze eet.
In Zuid-Amerika dienen ze als maaltijdbasis.
Als je rijst of aardappelen door bonen vervangt (bijvoorbeeld in gerechten als Chili con Carne) valt het wel mee met dat zware.
schelpje3 schreef:Het is ook maar net wat je gewend bent, wat je van jongsaf kreeg voorgeschoteld.
Misschien kunnen ze daar absoluut niet tegen melk drinken, of gebakken vis met rijst, met boter, kaneel en suiker.
StillAwake schreef:Rijst met boter, kaneel en suiker klinkt mij ook niet erg aanlokkelijk in de oren...
Ik ben er in elk geval niet mee opgegroeid
Ik ben wél met melk drinken opgegroeid, maar ben er mee gestopt toen ik op mijzelf ging wonen.
Nu, 15 jaar later, kan ik er niet meer tegen...
EenVasteBurcht schreef:?!?!?!?!?! Bruine bonen door de hutspot? ?!?!?!
Gaan je darmen flink van werken, lijkt me zo... ui, bonen, zware kost... kun je een week op leven als je één bord eet.
schelpje3 schreef:Waarom ben je gestopt dan?
En kun je wel tegen karne of drinkyoghurt?
Een dag geen melk gedronken, is een dag niet genoten, voor mij.
MissF schreef:Rijst met suiker, dat aten wij vroeger ook. Dan aten mijn ouders nasi, en wij alleen rijst met suiker, heerlijk Nu vind ik het zo vies, geef mij maar lekker pittige nasi
Net als pasta, dat aten wij altijd kaal, met ketchup en kaas. Heb het pas nog eens geprobeerd, maar dat is toch ook echt niks, met saus is toch veel lekkerder. Al eten mijn kids ook altijd kale macaroni met geraspte kaas. Ach, best, die ene keer per week vind ik dat niet zo'n probleem
MissF schreef:Rijst met suiker, dat aten wij vroeger ook. Dan aten mijn ouders nasi, en wij alleen rijst met suiker, heerlijk Nu vind ik het zo vies, geef mij maar lekker pittige nasi
Net als pasta, dat aten wij altijd kaal, met ketchup en kaas. Heb het pas nog eens geprobeerd, maar dat is toch ook echt niks, met saus is toch veel lekkerder. Al eten mijn kids ook altijd kale macaroni met geraspte kaas. Ach, best, die ene keer per week vind ik dat niet zo'n probleem
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 69 gasten