Yum, dat is nieuw! Die After Eight taart ziet er echt heerlijk uit. Zal ik vanavond eens moeten testen
Bedankt voor het recept!
Kelly
Moderator: Moderafo's
zomaar schreef:Zo, de eerste appelplaatkoek van dit najaar staat in de oven, vond het er echt weer voor, en de eerste appels waren al van de boom gerold, en nog niet helemaal rijp, dus goed van toepassing voor de appelplaatkoek.
zomaar schreef:Zo, de eerste appelplaatkoek van dit najaar staat in de oven, vond het er echt weer voor, en de eerste appels waren al van de boom gerold, en nog niet helemaal rijp, dus goed van toepassing voor de appelplaatkoek.
-Judith- schreef:De laatste tijd mislukken al mijn cakes...Ik snap er geen snars van,standaard is +/- 2-3 cm van de bovenkant goed gaar, maar de rest is 1 natte plakkerige cake, alsof ie niet gaar is, terwijl ik 'm altijd test met een saté-prikker, en meestal heel wat langer in de oven laat dan nodig.. We hebben deze oven nu 2,5 jaar, in het begin ging het altijd goed, maar ja, sinds de laatste 6 maanden ofzo zijn ze allemaal mislukt...Heeeeeel vreemd! Ik kan de oorzaak niet echt vinden, heb al langer gemixed, minder lang, temp hoger, temp lager, het maakt niks uit, het resultaat is steeds hetzelfde.
Ik weet niet hoe het kan, maar ik heb laatst een mix van home-made (alleen water toevoegen) voor kruidcake gebruikt, en die was wél goed...
Heeft iemand nog enig idee waar het aan kan liggen? Of ligt het probleem aan de oven?
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 104 gasten