meribel schreef:Ik krijg een groep buitenlanders te eten, ongeveer 6, die nog maar heel kort in Nederland zijn.
Graag zet ik ze iets 'Nederlands' voor...maar ik weet maar niet wat want het moet ook nog een beetje makkelijk zijn...was het winter geweest was het boerenkoolstamp of snert geweest maar daar heb ik nu echt geen trek in...
Iemand een idee?
Uhh, uit welk land? Het maakt nogal uit of het Polen of Chinezen zijn
Ik zou zelf 2 soorten groenten op tafel zetten en lekkere kruimige aardappels.
Die heb je in het buitenland vaak niet, alleen die harde gladde piepers.
En dan gehaktballen of draadjesvlees bijv?
Schaal eigengemaakte appelmoes (jammer dat er nu geen stoofperen zijn)
Of je maakt een captains dinner, niet Nederlands, maar wel lekker
http://www.smulweb.nl/artikelen/152962/Captains-dinnerDe ballen klinken hier en daar veelbelovend, maar ik ben niet van de zakjes.
Het gaat mij om de kruidenmix, gebruik nu vaak: kerrie, 4 seizoenen-peper, paprikapoeder, snufje gemberpoeder, paar schraapjes nootmuskaat. Maar ik zoek nog een geheim ingrediënt.