Moderator: Moderafo's
Wilsophie schreef:O ja en met yoghurt en wat mayo maak je de lekkerste knoflook saus, mits je wat toevoegt.
Yoghurt en slagroom geklopt ( niet te stijf) lobbig dus zoals de kok zeggen.
Dan ga je fantaseren met wat mosterd, een snufje sambal en een paar druppels zoetstof en dan veel fijngesneden knoflook en tot slot veel verse fijngesneden bladselderij of peterselie.
Kruiden en zout naar smaak toevoegen.
kun je lang bewaren maar niet invriezen.
Wilsophie schreef:Inderdaad, maar een blik kun je zo pureren. Bruine bonen en witte bonen moet je ook van te voren in de week zetten, maar wel heerlijk.
Ik heb nog een heel grote pot sesampasta staan, dus toch maar eens maken.
Falafel vind ik wat saai. Jij niet?
mohamed schreef:Zoetstof en veel knoflook? Vandaar dat je man je achter de laptop zet!![]()
mohamed schreef:Zoetstof en veel knoflook? Vandaar dat je man je achter de laptop zet!![]()
Wilsophie schreef:Wat bedoel je?
mohamed schreef:De clown en de knipoog waren je ontgaan? De clown betekent dat het een grapje is en de knipoog dat het vriendelijk bedoeld is. Van knoflook zeggen ze wel eens dat men slechte adem krijgt, dus was het grapje dat jij achter de laptop zit vanwege de vele knoflook. Leuk hé!
Bambi schreef:Je bent geslaagd voor je toelatingsexamen voor het LOL-topic.
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 28 gasten