Koken, bakken, etc.

De Archiefkast van het Forum. Oude discussies zijn hier nog eens na te lezen.

Moderator: Moderafo's

topkok

Berichtdoor topkok » 24 jan 2007 09:44

hoe kan je walgen van olijven??? heerlijk waar walgen jullie eigenlijk van???

Liarose
Kolonel
Kolonel
Berichten: 3208
Lid geworden op: 17 aug 2006 12:43

Berichtdoor Liarose » 24 jan 2007 09:50

topkok schreef:hoe kan je walgen van olijven??? heerlijk waar walgen jullie eigenlijk van???

Tsja, geen idee :lol: Ik heb laatst nog een keer een aantal soorten geprobeerd, maar het is aan mij gewoon niet besteed!
Waar ik nog meer van walg?
Ik krijg kippevel van wijn en bier, zo vies vind ik het!
En verder lust ik volgens mij alles!

Lalage
Generaal
Generaal
Berichten: 8284
Lid geworden op: 13 sep 2002 15:39
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Berichtdoor Lalage » 24 jan 2007 11:16

Ik ben olijven aan het leren eten, vind ze inmiddels niet meer vies maar ook nog niet heel lekker. Dat komt nog wel.
Olijfolie gebruiken wij heeeel vaak om groenten te bakken. Gebruik jij dan gewone boter, annet? Of van die vloeibare bakboter? (dat hebben we ook, om aardappeltjes in te bakken en voor als de olijfolie op is)

Liarose
Kolonel
Kolonel
Berichten: 3208
Lid geworden op: 17 aug 2006 12:43

Berichtdoor Liarose » 24 jan 2007 11:24

Lalage schreef:Ik ben olijven aan het leren eten, vind ze inmiddels niet meer vies maar ook nog niet heel lekker. Dat komt nog wel.
Olijfolie gebruiken wij heeeel vaak om groenten te bakken. Gebruik jij dan gewone boter, annet? Of van die vloeibare bakboter? (dat hebben we ook, om aardappeltjes in te bakken en voor als de olijfolie op is)

Hoezo bak je aardappeltjes niet ook in olijfolie?

Lalage
Generaal
Generaal
Berichten: 8284
Lid geworden op: 13 sep 2002 15:39
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Berichtdoor Lalage » 24 jan 2007 12:11

euh weet ik niet. Meestal gaat het een beetje willekeurig welke ik gebruik.

Liarose
Kolonel
Kolonel
Berichten: 3208
Lid geworden op: 17 aug 2006 12:43

Berichtdoor Liarose » 24 jan 2007 13:04

Want aardappeltjes in olijfolie bakken is heerlijk! Schil erom laten, lekker wat zeezout en rozemarijn erover, mjummie! :lol:

Lalage
Generaal
Generaal
Berichten: 8284
Lid geworden op: 13 sep 2002 15:39
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Berichtdoor Lalage » 24 jan 2007 13:27

Ik koop ze altijd geschild en al :oops:
Maar vandaag ga ik even naar Appie Heijn om een zak aardappels die ik zelf zal gaan schillen.

Liarose
Kolonel
Kolonel
Berichten: 3208
Lid geworden op: 17 aug 2006 12:43

Berichtdoor Liarose » 24 jan 2007 13:30

Lalage schreef:Ik koop ze altijd geschild en al :oops:
Maar vandaag ga ik even naar Appie Heijn om een zak aardappels die ik zelf zal gaan schillen.

Boeien, dat doe ik ook zo vaak! :) Maar dan kan je ze evengoed nog in olijfolie bakken :lol:

liefie
Generaal
Generaal
Berichten: 5272
Lid geworden op: 16 nov 2004 10:32

Berichtdoor liefie » 24 jan 2007 19:30

olijven vond ik ook vies en bloemkool en wortels ook gekookt dan maar ik ben mezelf eens af gaan vragen waarom ik het niet lekker vind.
en door dat bewust te gaan doen vind ik het niet vies meer heb gisteren nog olijven zitten eten samen met mijn ma heerlijk!

topkok

Berichtdoor topkok » 24 jan 2007 22:30

wel leuk om te lezen waar mensen van walgen, waar ik van walg is eten waar totaal geen aandacht is aanbesteed, geen smaak heeft, of wel smaak maar dat je het gerecht niet meer proeft, wat ik ook ontzettend smerig vind is

Overgarige bloemkool
met saus van knorr, en dan van die stront saus (getver alsk dr aan denk begint mn maag al omte draaien)
verder ook aan aardappelen, die overgaar zijn, of vlees wat zwaardoorbakken is!! getver

Hoe vinden jullie trouwens het eten van je moeder??

Gebruikersavatar
Harm-J
Majoor
Majoor
Berichten: 1689
Lid geworden op: 27 dec 2006 14:43
Locatie: Lugdunum

Berichtdoor Harm-J » 24 jan 2007 22:34

Waar ik van walg, wat iemand mij vanmiddag dacht voor te zetten:


Tot snot gekookte witlof.. met een maïzena papje... <:0
Het is ons maar geleend, de vele mooie dingen.
Ons onbetwistbaar eigendom, zijn de herinneringen.

Atheist1984

Berichtdoor Atheist1984 » 24 jan 2007 23:31

Getver :? Een kennis van mij, die houd van spruiten van 3 uur :? iieeeeeuw :|

Gebruikersavatar
Smurffie
Generaal
Generaal
Berichten: 4606
Lid geworden op: 19 feb 2005 14:40
Locatie: Bleskenscity

Berichtdoor Smurffie » 25 jan 2007 00:45

Witlof moet sowieso met een enorme laag gesmolten kaas, anders raak ik het helemaal niet aan 8)

Aragorn

Berichtdoor Aragorn » 25 jan 2007 00:55

Maar jij bent dan ook niet echt openminded waar het eten betreft. :P

Gebruikersavatar
Smurffie
Generaal
Generaal
Berichten: 4606
Lid geworden op: 19 feb 2005 14:40
Locatie: Bleskenscity

Berichtdoor Smurffie » 25 jan 2007 01:15

Aragorn schreef:Maar jij bent dan ook niet echt openminded waar het eten betreft. :P


Ow jawel. Ik ben altijd bereid erover te praten 8)


Terug naar “Archief”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 19 gasten

cron