nee geen klop klop
maar slagroomversteviger. kleine blauwe zakjes, zaten naast vanille suiker in het schap. Meerdere zakjes in een plastic verpakking.
edit: klop vast, zou kunnen dat het zo heette
Moderator: Moderafo's
L'être extraterrestre schreef:Om even op het laatste terug te komen, ik weiger met zout te koken. We eten tegenwoordig al genoeg zout, meer dan genoeg zelfs en ik heb er gewoon een hekel aan. je leert vanzelf ook dingen zonder zout lekker te vinden.
Die kruiden is wel een goede tip, dankjewel! Overigens vind ik poederpuree zo gigantisch, tjah, naar poeder smaken!
Saskia schreef:Eehm, zal ik anders eens even opnoemen wat hier te krijgen is? (voor een taart o.i.d. dan natuurlijk)
(Room)boter, suiker, melk, meel, puddingpoeder, cacao, biscuits, lange vingers, spuitbussen slagroom, fruit, zure room
Maar die van Haai is wel een goeie, meer ideeen altijd van harte welkom!
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 16 gasten