Het erge is dat ik echt geen vis eet, brr, en spinazie zo ook niet met een ei. Pas dus wel een ovenschotel met pasta, spinazie en een ei, dat was erg lekker.
Witlof lusten we allemaal heel graag, dat eten we elke week wel een keer met ham en kaas, dat gaan we ook maar zonder vlees doen voortaan, kan best.
Voor vandaag heb ik worteltjes en doperwten, voor de kids vis erbij, aardappels uit de oven, dan doe ik dus wel gewoon een dag zonder vlees. Mijn man is er niet, dus daar hoef ik even geen rekening mee te houden.
Salade doe ik soms, als het echt warm is, met een stokbroodje erbij, vind ik ook erg lekker.
Het is vast al eens voorbijgekomen hier, maar welke ingredienten moet ik gebruiken om volkorenbrood te maken in de broodbakmachine? Dat wil ik weer gaan doen, het ding staat er toch, en ik ben nu elke dag thuis, dus elke ochtend een vers brood lijkt me wel erg lekker