L'être extraterrestre schreef:Ik kreeg pas uitgebreide complimenten vanwege mijn aardappelpuree.

Ik weet niet of iemand anders nog een lekker recept heeft (ik lust aardappels zo echt niet, alleen met veel jus en dat is ongezond)?
Ligt er aan hoe je jus maakt...??!!
L'être extraterrestre schreef:Ik doe in ieder geval gewoon melk, klontje boter en nootmuskaat er doorheen. Dan merk je vanzelf als je gaat stampen of het goed is...
Het is ook heerlijk om gedroogde italiaanse kruiden erdoor te doen.
Of nog een beetje paprikapoeder.
Wij doen thuis iig: Paprikapoeder, nootmuskaat, klontje boter, melk en strooibouilon. Dan is hij ook vreselijk lekker. (Oh ja je kookt de aardappels in zout. En daarna doen we er ook nog wat peper bij als we stampen.
Zelf experimenteer ik nog al eens met wat gedroogde kruiden. Ook lekker....
Alles komt goed, hoe dan ook. Zo niet, dan toch!