Moderator: Moderafo's
Wilsophie schreef:Vandaag eens stamppot met groene kool gemaakt, de kool zag er zo prachtig uit.
En ik snij dat in stukken en doe het met water rauw in de blender en zet hem aan en uit tot het goed fijn is, kiep het in een vergiet en doe dat net zo lang tot ik een berg fijne groenten heb, dan in de pan met wat vloeibare roomboter, zout, peper, komijn gemalen, en een lepel mosterd.
De buitenste bladeren heb ik geblancheerd om later te vullen.
Dan natuurlijk aardappelen gekookt erdoor en stampen en wat gemalen kaas.
De bladeren vul ik met een saucijzen worstje die ik gebraden heb of zoals men het hier op Urk noemt natte worst en dan een pakketje maken en met wat kaas erover even in de oven.
En zo vroeg ik me af, als we bruine bonensoep maken waarom dan geen wittebonensoep , weet iemand daar een recept van?
cornelia77 schreef:Ik heb een aangebroken potje zongedroogde tomaten staan. Hoe lang zou je dat kunnen bewaren? Ik heb niet echt een idee wat ik ermee kan doen. Tips?
mw schreef:Iemand een idee voor een toetje voor +/- 50 personen? Recept voor een lekkere pudding ofzo?
Boerin schreef:Klinkt goed!
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 28 gasten