Verdiepingsconferentie DV 12 januari 2019: Gedenkt te sterven

Alles wat niet thuis hoort in de andere fora.
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: johannes1, Moderafo's

Verdiepingsconferentie
Verkenner
Verkenner
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 nov 2018 22:34

Verdiepingsconferentie DV 12 januari 2019: Gedenkt te sterven

Berichtdoor Verdiepingsconferentie » 22 nov 2018 22:38

GEDENKT TE STERVEN

Je bent jong, ambitieus en investeert in je toekomst, maar sta je wel eens stil bij het feit dat dit leven eindig is? We zijn allemaal onderweg naar een einde en dat vraagt bezinning en voorbereiding op onze eindbestemming. Tijdens de verdiepingsconferentie zullen we stil staan en nadenken over de dood. Tijdens de hoofdlezing van prof. F.G. Immink zullen we kritisch kijken naar de huidige tijd en onze houding tegenover het besef van eindigheid. Daarnaast is er ’s ochtends een pitch en een presentatie over de dood in de kunst. In het midddaggedeelte diepen we het thema met elkaar uit in aansprekende workshops.

Er is keuze uit de volgende 4 workshops: De dood bezongen, Niet meer ik leef, De laatste reis en Een gekozen dood. Medewerking wordt verleend door o.a. Inge van Hierden (presentatie), Ds. A.A. Teeuw, Ds. P. Vermaat, Willem Lock (workshops) en Lennard van Prooijen (muziek).

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar.

Datum: 12 januari 2019
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Arendshof, Arendstraat 2, 3882 JJ te Putten.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: http://www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: http://www.facebook.com/Verdiepingsconferentie.

Terug naar “Algemene Zaken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten