schelpje3 schreef:Wil jij persé die wijn dan bij het eten drinken?
Dat doen wij juist niet, 2 glaasjes ervoor, wekt de eetlust op en is zo lekker onder het koken.
Van de goedkope slubberwijntjes is die JPC (met dat rare scheve halsje) inderdaad best te drinken.
De biologische rosé en witte van AH ruiken muf
Zijn er nog liefhebbers van Prosecco?
Dat vind ik wel erg lekker, bij de pasta, ja. Ik heb er wel een gevoel bij, dat het er gewoon bij hoort.
Wijn die de eetlust opwekt? Dat is mij onbekend.
En nou je het hebt over de witte wijn van AH... de
witte droge huiswijn van AH zou ik willen uitroepen tot de smerigste wijn die ik ken. Ik koop die nogal eens, omdat ik witte droge wijn nodig heb voor een bepaalde pastasaus. En helaas voel ik me er dan toe veroordeeld om het restje maar op te drinken. Want wat je nodig hebt voor de pasta is nooit veel.
Dus wat mij betreft kunnen ze op de website invullen bij
Lekker bij: vergeet het maar, deze is sowieso niet lekker!
Bij deze roep ik dus uit:
De smerigste wijn die ik ken:
AH Huiswijn wit droog