Zelf oplossen: de bedwants

Alles wat niet thuis hoort in de andere fora.
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: johannes1, Moderafo's

Marnix
Maarschalk
Maarschalk
Berichten: 15816
Lid geworden op: 03 Dec 2002 23:50

Re: Zelf oplossen: de bedwants

Berichtdoor Marnix » 07 Okt 2013 15:23

00110111 schreef:Ik denk: als je er last van hebt,

1 bed goed reinigen van die beesten

2 bakjes met water onder alle poten van het bed

3 daarin spuiten met een anti-insecticidemiddel uit een spuitbus

4 wat op de poten ook (eerst plakband erop om lakbeschadigingen te voorkomen)

__________________________________________________________________________

Dit is niet helemaal waterdicht. Ik denk dat ze via de muur en het plafond toch op het bed komen in dat geval. Bovendien is dit niet zo'n fraaie oplossing. Als we hier een goede oplossing vinden dan ga ik die ''landkundig'' maken op het internet.


Dan slaap je vast lekker, met bakken water met insecticiden en ook nog eens op de poten.... en word je gegarandeerd met hoofdpijn wakker :) Gewoon regelmatig je beddengoed wassen en
If your god never disagrees with you, you might just be worshipping an idealized version of yourself
Tim Keller

Kennis
Verkenner
Verkenner
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 Jun 2015 21:39

Re: Zelf oplossen: de bedwants

Berichtdoor Kennis » 11 Jan 2017 21:46

Bedwantsen bestrijding met speurhonden

Hallo allemaal / beste mensen,
Zoals jullie weten balen wij van de bestrijders die mensen op onnodige kosten jagen, geen kennis van bedwantsen hebben en de boel oplichten.
Jullie zijn van ons gewend en dat is ons doel, door informatie jullie zelf na te laten denken!
We zullen het over de lijmvallen en wederom gif bestrijding hebben die niet werken.
Over gif kunnen we kort en duidelijk zijn wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de bedwantsen resistent zijn en niet dood gaan van het gif.
Verder bedwantsen kunnen per dag 200 meter lopen en 40meter voor een voeding, maar ze kunnen en zullen niet verdwalen want de bedwants loopt over een onzichtbaar spoor wat ze zelf neerleggen. Dit doen mieren ook! De mier laat dat onzichtbare spoor achter om de weg naar ze nest terug te vinden. Probeer het maar uit van de zomer door achter een mieren de straat schoon te vegen en dan raakt die in paniek en gaat dood want de mier kan niet terug naar zijn nest, omdat het spoor weg is. De bedwants heeft hier geen last van want die nestelt ergens anders.
Nu u dit weet en de bedwants heeft zijn spoor op het midden van de muur neergelegd en reist zo tussen zijn prooi en veilige rustige droge donkere plek, komt die niet in aanraking met het gif.
Want gif wordt langs plinten en eventueel plafon rand gespoten, dit kan ook niet anders want als het midden op de muur gespoten wordt krijgt u vlekken op de muur.
Als laatste eitjes lopen niet en komen dus ook niet in aanraking met het gif of een lijmval.
Nu over de lijmval; Met de informatie hierboven zal ook blijken dat de lijmval of dubbelzijdig plakband en al die andere onzinnige producten, geld kloppende troep is die ook niet werkt.
Want als het onzichtbare spoor niet langs de lijmval loopt, komt de bedwants niet in aanraking met de lijmval en wordt die niet gevangen.
Overigens wilt u zo snel mogelijk van de bedwants af en gaat u niet weken of maanden wachten voor er een bedwants in loopt, terwijl de andere zich gigantisch uit breiden en dat kunnen er 10 tot 25 in kwadraat per week zijn in het begin.
Een beetje zelf respecterend bestrijdingsbedrijf bedwantsen verkoopt deze rommel niet, want het is pure oplichting en wilt over uw rug hun zakken vullen!!!
Als laatset wil ik toch even op de gifbestrijding terug komen;
De bestrijders zeggen dat het geen kwaad kan voor de volksgezondheid.
Maar dat zeggen ze met een gasmasker op hun hoofd en men mag de bespoten ruimte minimaal 2 uur niet betreden.
*Toch nog een opmerking, vroeger gebruikte we DDT en daar werden de bedwantsen al tegen resistent en mag niet meer gebruikt worden omdat men er in 1999 achter kwam dat het kanker verwekkend was om dat uit te vinden hebben we meer dan 50 jaar over gedaan om er achter te komen.
Het huidige gif gebruik wordt nog maar een aantal jaar gebruikt, maar wat gaat men in de toekomst zeggen, dat we er grote ogen of lange neus van krijgen? U weet het niet en niemand weet het!
Dus nu de vraag?, stelt u of uw (klein) kinderen bloot aan GIF?.
Geef niet onnodig geld uit en zoek eerst uit waar de bedwantsen zitten dmv een speurhond en men weet dan waar ze zitten of misschien wel helemaal niet. En als de bedwantsen er zijn kan je gericht bestrijden, op voorwerpen zoals kastje stoeltje met stoom.
Maar als het grotere voorwerpen worden zoals bedden, kasten dmv hitte bestrijding.
Kijk op de site ............ voor tips om bedwantsen te voorkomen, of het formulier bedwantsen pre-scan aan.


Terug naar “Algemene Zaken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten