Boerin schreef:Ik heb een keer een zalig zuurkoolrecept gehad, allemaal zoete troep en kaassaus erdoor, je proefde die vieze zuurkool niet meer.
Mijn oma zei dan: 'je kunt zelfs van een steen soep koken als je maar genoeg bij doet'
Moderator: Moderafo's
Boerin schreef:Ik heb een keer een zalig zuurkoolrecept gehad, allemaal zoete troep en kaassaus erdoor, je proefde die vieze zuurkool niet meer.
Haai schreef:@Marnix:
Nog een witlofvariatie die je vast wel lust:
Oosterse zoetzure roerbak witlof
Erg lekker! Ik eet graag witlof, en dit is m'n favoriet (helaas missen m'n kids de kaas hierbij, dus meestal wordt het toch witlof ham/kaas )
Marnix schreef:Ik heb een dergelijke variant ooit geprobeerd. Ik vond het lekker maar heb de witlof niet opgegeten. Die was nog steeds smerig
Geloof me nou maar, ik lust het echt niet.... dus recepten aandragen waarbij ik het opeens wel lust is zinloos
mohamed schreef:Probeer dit een keer: gekookte aardappels met jus en witlof!
mohamed schreef:Probeer dit een keer: gekookte aardappels met jus en witlof!
Chaya schreef: Neehee, Marnix wil niet.
Toch zegt de dietist dat je aan elke smaak kan wennen.
Soms moet je 10 x echt proeven voordat je iets gaat lusten.
Chaya schreef:En smaak verandert gedurende je leven he, iets dat je in je kindertijd heel graag lustte, kan op je 40e als niet lekker worden ervaren.
Of andersom natuurlijk.
Chaya schreef:Ik had laatst een paar witte boterhammen over van het weekend en geen zin in een tosti.
Ik dacht, laat ik eens broodpap maken ervan, ik vond dat vroeger zo lekker, we aten dat smaandags als ontbijt.
Maar ik kreeg het niet weg, wat vond ik het vies zeg.
Brrrr.
Marnix schreef:Geloof me nou maar, ik lust het echt niet.... dus recepten aandragen waarbij ik het opeens wel lust is zinloos
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 106 gasten