Soli Deo Gloria Reformatie Symposium 21 okt

Plaats hier je tweedehands goederen, diensten en activiteiten.

Moderators: BJ, johannes1, Moderafo's

onesimoes
Verkenner
Verkenner
Berichten: 65
Lid geworden op: 23 okt 2015 09:34
Contacteer:

Soli Deo Gloria Reformatie Symposium 21 okt

Berichtdoor onesimoes » 11 okt 2017 15:31

Iemand die naar dit evenement gaat?

https://www.facebook.com/events/1738114482895293

Details
500 jaar geleden brak dankzij Maarten Luther de Reformatie door. De invloed van deze hervormingsbeweging is in Europa overweldigend geweest. Op kerk, politiek en samenleving. Inmiddels is West-Europa grotendeels postchristelijk. Maar dit betekent niet dat de invloed van de Reformatie voorbij is. De standpunten, speerpunten en pijnpunten van de Reformatie zijn nog steeds present.

Symposium ‘Soli Deo Gloria’
Geloofstoerusting houdt een Reformatie Symposium op DV zaterdag 21 oktober 2017. Tijdens deze dag (9:30-16:00) staat de vraag centraal welke betekenis de Reformatie na 500 jaar nog heeft. Wat is voorgoed voorbij, wat staat onder druk, wat heeft toekomst? Het Symposium biedt dus meer dan kerkgeschiedenis alleen: het gaat evenzeer om de relevantie voor nu. Voor kerk en samenleving.

Inhoud
De sprekers op dit Symposium zijn dr. B.J. (Bart-Jan) Spruyt, dr. G.A. (Gert) van den Brink, dr. P.J. (Paul) Visser, prof. dr. (Henk) van den Belt en ds. M.K. (Marco) de Wilde. Meer informatie over de inhoud van hun bijdragen vind je op de flyer / Facebook / website of in de promo-video’s.

De dag zal onder leiding staan van Marcel Vroegop. De muzikale bijdragen worden verzorgd door Mark Brandwijk en Erika de With.

Aanmelden
De entree en lunch zijn GRATIS. Er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten en de ondersteuning van het werk van Geloofstoerusting.

Terug naar “Marktplaats & Uitagenda”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast