Jongerenconferentie over Gods Koninkrijk | 31 mrt. - 2 apr. 2017

Plaats hier je tweedehands goederen, diensten en activiteiten.

Moderators: BJ, johannes1, Moderafo's

Gebruikersavatar
IsraelEnDeBijbel
Verkenner
Verkenner
Berichten: 4
Lid geworden op: 09 mar 2016 08:50

Jongerenconferentie over Gods Koninkrijk | 31 mrt. - 2 apr. 2017

Berichtdoor IsraelEnDeBijbel » 03 feb 2017 09:18

Gods Koninkrijk is een actueel onderwerp waar helaas veel verwarring over bestaat. Moeten we het begrip ‘Koninkrijk’ in de Bijbel letterlijk of geestelijk verstaan? Hoe zit het met de wonderen en genezingen die de prediking van het Koninkrijk begeleiden? Geldt dat ook voor nu? Zijn wij de ‘Kingdom-builders’, of heeft God daarvoor misschien een ander volk op het oog?Veel ‘Kingdom theorieën’ worden vanuit de evangeliën onderbouwd. Daar komen we immers het begrip ‘Koninkrijk’ het meest frequent tegen. Maar door welke bril lees jij de evangeliën? Houd jij rekening met de Joodse achtergronden?

Hoe Joods is alleen al de geboorteaankondiging van de Heere Jezus: “Hij (Jezus) zal groot zijn en de Zoon van de Allerhoogste genoemd worden, en God, de Heere, zal Hem de troon van Zijn vader David geven, en Hij zal over het huis van Jakob Koning zijn tot in eeuwigheid en aan Zijn Koninkrijk zal geen einde komen” (Luk. 1:32-33)? Zijn komst en de oprichting van het Koninkrijk werden eeuwen te voren door Israëls profeten aangekondigd. Zij definieerden de kenmerken van de Messias en Zijn Koninkrijk! Heeft God Zijn plannen gewijzigd? Hebben christenen het ‘koninkrijksmandaat’ overgenomen?

In samenwerking met Het Zoeklicht organiseert Israël en de Bijbel daarom een conferentie over dit onderwerp. Tijdens dit jongerenweekend zal je ontdekken hoe belangrijk het is om een Bijbelse visie te hebben op dit onderwerp, dat je de rode draad van Genesis tot Openbaring zou kunnen noemen. Dit veelomvattende onderwerp gaan we daarom vanaf de grote lijnen tot in details met elkaar onderzoeken!

Lees meer op http://www.israelendebijbel.nl/k/n796/n ... krijk.html

Terug naar “Marktplaats & Uitagenda”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast