EO programma over geloof > Deelnemers gezocht!

Op- en aanmerkingen over (onderdelen van) RefoWeb kun je hier plaatsen.

Suggesties zijn altijd welkom.

Moderators: henkie, Moderafo's

GeloofTuvalu
Verkenner
Verkenner
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 okt 2016 12:51

EO programma over geloof > Deelnemers gezocht!

Berichtdoor GeloofTuvalu » 17 okt 2016 13:06

GEZOCHT: MENSEN MET EEN STEVIGE MENING OVER HET GELOOF!

Voor een nieuw programma voor de EO, zijn we opzoek naar mensen met een geloofs- of levensovertuiging en een stevige mening hierover. In het programma zullen deelnemers met verschillende opvattingen over het geloof met elkaar een roadtrip door Nederland maken. Tijdens dit grensverleggende avontuur staat de mening van de gasten centraal, waarbij iedereen de ruimte krijgt om te zijn wie ze zijn. De deelnemers krijgen een podium om hun verhaal te vertellen en het belang ervan te benadrukken. In het programma zijn we juist opzoek naar de gesprekken, ervaringen en dialogen.

Voor het programma zijn we opzoek naar mensen tussen de 18 en 65 jaar die ergens voor staan en hun mening niet onder stoelen of banken steken. We zoeken nog vooral naar belijdend Christenen, Gereformeerd Vrijgemaakten, gelovigen uit de Gereformeerde gemeente of mensen die de Vergadering der Gelovigen aanhangen. We vinden het van belang dat er ook deelnemers vanuit deze hoek deelnemen om zo de diversiteit binnen de geloofsculturen te kunnen vertegenwoordigen.

Uiteraard zijn de gesprekken vrijblijvend en vertrouwelijk. Belangrijk om te weten is dat de roadtrip gepland staat tussen 11 en 25 november (ongeveer). De exacte datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. We vragen dus een behoorlijke beschikbaarheid van de uiteindelijke deelnemers, maar het wordt natuurlijk ook een te gek en leerzaam avontuur. Daarnaast een kans om je mening te verkondingen op nationale televisie. Verblijf, reiskosten en dergelijke worden tijdens opnamedagen door ons vergoed.

Ben of ken jij iemand dit dit leuk lijkt? Mailen kan naar geloof@tuvalu.nl.

Hartelijk groet,

Redactie
Laatst gewijzigd door GeloofTuvalu op 17 okt 2016 16:19, 1 keer totaal gewijzigd.

ben db bd
Kapitein
Kapitein
Berichten: 767
Lid geworden op: 02 okt 2013 16:04

Re: EO programma over geloof > Deelnemers gezocht!

Berichtdoor ben db bd » 17 okt 2016 13:20

ja, ik zie het al; tegen de tijd dat je het leven begint te snappen en wat geloofservaring, bevinding dus, hebt opgebouwd, mag je niet meer mee doen. Trieste zaak hoor ;-( :x


Terug naar “RefoWeb”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast