Marnix schreef:Als Parijs een culinair drama was ben ne niet op de goede plekken geweest
Dat zal het geweest zijn. Alleen laatste avond (van de drie) goed gegeten, toen heb ik het aan de receptiejuf van het hotel gevraagd en zij had een prima tentje aanbevolen; eigenares sprak geen woord Engels maar had er geen moeite mee met handen en voeten uit te leggen wat er zoal op de kaart stond. Eten was prima net als de ambiance. Die avonden daarvoor bezochten we restaurants welke afgeladen vol zaten (meestal is het dan wel Ok) maar het was ronduit slecht; eendenborstfilet welke in frituurvet was gebakken, een salade waar niks maar dan ook niks mee was gedaan dan enkel een paar grote bladen met een doordemidden gesneden tomaat, gerookte zalm badend in de olijfolie maar erger, nog veel meer azijn
En nog meer ellende welke ik je zal besparen, verders was het wel leuk!
Rome is gewoon lekkere dunne pizza's voor lunch en pasta als diner en als je espresso bestelt, altijd aan de bar halen. Scheelt bakken met geld!
Die dunne pizza 's waren echt fantastisch zeker als ze vers uit de houtoven komen, echt top! Ook goede tip wat betreft de koffie, het viel me al op dat bijna alle Italianen even binnenkomen, een koffie aan de bar nuttigen en weer op pad gaan.
Stukker beter getafeld als in Parijs in elk geval!