cornelia77 schreef:
Ziet er wel leuk uit, maar onze zoon is allergisch voor (o.a.) noten en kippe-ei. Dus deze gaat alleen lukken als hij niet thuis is...
Die noten zijn voor de vijgensalade, maar de recepten zaten aan elkaar vast
Moderator: Moderafo's
cornelia77 schreef:
Ziet er wel leuk uit, maar onze zoon is allergisch voor (o.a.) noten en kippe-ei. Dus deze gaat alleen lukken als hij niet thuis is...
cornelia77 schreef:Hoe doe jij het? Ik ben dat van de week ook nog van plan. Het leek niet echt ingewikkeld. Maar misschien doe jij het zonder suiker? Dat probeerde mijn zus een keer en die vond het geen succes...
ajl schreef:Eeet jij nu ook helemaal vegan? Dat lijkt mij toch wel erg moeilijk. Het vlees zou ik niet zo missen, maar af en toe een stukje vis wel. En de zuivel zou ik vooral missen. Ik ben toch erg gehecht aan mijn bekertje karnemeld
cornelia77 schreef:
Hoe doe jij het? Ik ben dat van de week ook nog van plan. Het leek niet echt ingewikkeld. Maar misschien doe jij het zonder suiker? Dat probeerde mijn zus een keer en die vond het geen succes...
Stip schreef:@Jans. Die taart was een succes inderdaad! Die houden we erin!
cornelia77 schreef:Wij hadden vanavond perenmoes bij de patatjes. Was lekker! Beetje zoet en net een andere smaak dan appelmoes.
Perenstroop wil ik ook proberen. Maar daar moeten eerst weer peren voor rijpen.
En ik wil die banofee pie ook eens met peer proberen. Met banaan vond ik hem niet zo heel lekker.
Boekenlezer schreef:Ik bak nog wel eens een ei voor op brood. Daar kun je natuurlijk van alles mee doen. Je kan er bijvoorbeeld kaas of ham aan toevoegen. In de regel strooi ik er (achteraf) wat zout en peper op. Gisteren probeerde ik nog een toevoeging, die mij uitstekend bleek te bevallen: oregano. (Ook achteraf.)
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 47 gasten