Ik vind soep van alleen bouillon/ kruiden etc. nooit zo lekker dan soep van vlees getrokken. De kracht van de soep mis je, vind ik...
Hoe was de soep @Meribel?
Nu nog proberen zonder pakjes/ zakjes/ blik! Gezonder en vééél lekkerder!
Moderator: Moderafo's
654321 schreef:Ik vind soep van alleen bouillon/ kruiden etc. nooit zo lekker dan soep van vlees getrokken. De kracht van de soep mis je, vind ik...
Hoe was de soep @Meribel?
Nu nog proberen zonder pakjes/ zakjes/ blik! Gezonder en vééél lekkerder!
Lalage schreef:In elke supermarkt kan je sojamelk kopen. Bij onze Jumbo wordt het aanbod steeds groter: je hebt verschillende merken sojamelk, rijstmelk, amandelmelk, hazelnootmelk... Wij gebruiken ongezoete sojamelk van Alpro.
Evelien, bedankt voor het recept ik heb weleens satésaus gemaakt met cashewpasta, omdat Borkdude allergisch is voor pinda's. Dat was dus de eerste keer in zijn leven dat hij satésaus kon eten maar ik vond het niet zo goed gelukt toen.
André-J30 schreef:Welke machine is dat. (merk en type) Tot nu toe heb ik gelezen dat de broodbakmachines geen goed programma voor spelt hebben omdat dit minder lang gekneed moet worden en langere rijstijden heeft.
Zit er een boekje met recepten bij? Wil je met gewoon gist gebruiken?
PS, omdat onze elektrische veel stroom verbruikt ben ik bezig met het bouwen van een leemoven, hout gestookt. Smaakt nog lekkerder.
Evelien schreef:Ja dat kan ook van cashewnoten. Wat voor recept heb je toen gebruikt?
Gewoon beetje zout, cashewnoten en een plantaardige olie (ik gebruik kokosolie)?
Volgens is de smaak bij de cashewnotensate net iets anders dan die van de pinda. Kan dus wel dat het goed is gelukt maar dat de smaak net even iets anders is.
Hier vanavond lekker de peultjes, krieltjes en de gekleurde wortels gegeten allemaal van Voco .
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 105 gasten