Moderator: Moderafo's
*Annette* schreef:Een trekker, wel platgepuzzeld.
Memmem schreef:Bodem maken van cake, biscuitjes, bastognekoekjes ofzo
2 pakjes monchou met 125 gr basterdsuiker mixen
In een andere kom 250 ml slagroom met een pakje vanillesuiker stijfkloppen.
De monchou door de slagroom scheppen (ik mix het altijd) en op de bodem doen.
2 uur laten opstijven in de koelkast
*Annette* schreef:Bedankt voor je uitleg Memmem! Foto hangt er vanaf of die gelukt is of niet .
Lalage schreef:Je kunt het ze ook zelf vragen, misschien maak je ze blijer met fruit dan met een koek.
Lalage schreef:Je kunt het ze ook zelf vragen, misschien maak je ze blijer met fruit dan met een koek.
mezelf schreef:met kerst krijg ik 1 volwassene en 1 kind met een glutenallergie, hebben jullie tips wat ik hen kan geven in plaats van een gebakje bij de koffie?
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 67 gasten