Optimatus schreef:Ik ben sowieso niet kieskeurig als het om eten gaat. In Rwanda heb ik me aan kunnen passen aan de (nogal machtige) keuken ter plaatse, in Schotland kreeg wat vetbulten van de fish and chips, de Duitse en vooral de Oostenrijkse keuken maken me culinair gelukkig, maar ook in Italië en Frankrijk geniet ik doorgaans altijd van wat de plaatselijke keuken me voorschotelt. Zolang ik weet wat ik eet - en dan is mijn talenkennis gelukkig een geliefde reisgenoot - ben ik heel makkelijk.
Ik heb erg veel tijd doorgebracht in het midden oosten, en geloof me, eten kan ook smaken als je werkelijk bij benadering geen idee hebt wat je eet...
In Rusland heb ik ook vaak dingen gegeten waarvan ik niet wist waar het was, maar over de Russische keuken zul je me niet snel enthousiast horen...
Afrika is het enige continent waar ik nog nooit geweest ben (naast Antarctica), daar kan ik dus niet over meepraten.