De polarisatie neemt toe

Discussies over het nieuws en de politiek.
(Off topic en niet-serieuze posts worden verwijderd)

Moderators: Memmem, Moderafo's

Marnix
Maarschalk
Maarschalk
Berichten: 17408
Lid geworden op: 03 dec 2002 23:50

Re: De polArisatie neemt toe

Berichtdoor Marnix » 06 jun 2018 22:11

Bruno schreef:Psuedowetenschap. Niet jouw gebied, toch? :)


Ah ja de bewijzen worden steeds beter... imams roepen al eeuwen de Jihad uit en ook toen voorspelden sommigen het eind van de wereld maar die is er nog steeds. En toen was er veel breder draagvlak voor dat gedachtegoed dan nu, nu zijn het kleine groepen extremisten. Dus niets nieuws onder de zon
“He died not for men, but for each man. If each man had been the only man made, He would have done no less.”
― C.S. Lewis

Bruno

Re: De polArisatie neemt toe

Berichtdoor Bruno » 07 jun 2018 06:15

Marnix schreef:Ah ja de bewijzen worden steeds beter... imams roepen al eeuwen de Jihad uit en ook toen voorspelden sommigen het eind van de wereld maar die is er nog steeds. En toen was er veel breder draagvlak voor dat gedachtegoed dan nu, nu zijn het kleine groepen extremisten. Dus niets nieuws onder de zon


Heb ik gezegd dat de wereld gaat eindigen? Neen. Het leven zoals we dat gewoon zijn.
Zelfs de openbaringen spreekt niet van het einde van de wereld. Dat is een wedergeboorte, de tekens nu zijn de voorweeen. Het eindresultaat is een godsvruchtige wereld. Geen einde, maar een nieuw begin waarin de slechte mensen verdwenen zijn.

Ik weet niet hoe dat in Nederland zit, maar in Vlaanderen is alles hervormd (sociaal economisch) om de migranten te bufferen.
Eigen volk mag steeds langer werken voor minder pensioen. De hoogste taksen en loonkost? Belgie is er bij. Laagste pensioen? Belgen evenzeer. Het is zo erg dat we hier al moeten sparen voor ons eigen pensioen, maar nog meer belast worden dan vroeger.

De pensioenkast die onze voorouders opgebouwd hebben is uitgedeeld aan migranten die hier nooit één euro bijdroegen, nooit één strijd gestreden hebben (tenzij tegen de hand die hen voedt), nooit één werkuur gepresteerd hebben.

Het leven is al veranderd. Doe nu daarbij de klimaatsverandering en de massa migratie.
Zelfs het kleinste kind weet dat Europa nooit meer zoals weleer zal zijn en dat het er niet beter op geworden is.
Dank alle gutmenschen hiervoor. De mainstream media toont het niet, maar er zijn dus ook westerse trainingskampen om de jihad te beantwoorden he? Deze mensen dragen geen maskers, maar komen met naam en voornaam naar buiten. Zij worden beperkt in de vrijheid van meningsuiting terwijl de jihadist en radicale imam vrij spel en financiele ondersteuning krijgt. Financiele ondersteuning met geld dat voor uw nagelacht bedoeld was, niet voor het islamiseren van ons continent.
Wij zeggen luid en duidelijk neen tegen de islamisatie van ons continent, neen tegen de massa migratie en neen tegen het fascisme dat onze EU faciliteert.
We leven in tijden waar de anti fascistische bewegingen zich fascistisch gedragen en de vrijheid van meningsuiting niet langer respecteren. De laatste arrestaties bij “the far right wing” bewijzen dit. De massale media stilte bewijst waar onze EU haar belangen huizen, niet bij ons.

Marnix
Maarschalk
Maarschalk
Berichten: 17408
Lid geworden op: 03 dec 2002 23:50

Re: De polarisatie neemt toe

Berichtdoor Marnix » 07 jun 2018 14:05

Hou toch eens op met je kul. De pensioengerechtigde leeftijd gaat om heel andere redenen omhoog. Omdat mensen steeds ouder worden maar met name omdat de demografische verhouding enorm verandert. Vroeger werden mensen minder oud, hadden gemiddeld veel meer kinderen. Tegen elke gepensioneerde stonden tig werkende mensen. Tegenwoordig is dat heel anders verdeeld en daarom is het veel lastiger met pensioenen. Tegelijkertijd moeten we niet vergeten in wat voor welvaart we alsnog leven. Ipv te klagen. Maar jij weet het weer moeiteloos op andere factoren af te schuiven die je racistische denkbeelden ten goede komen...
Laatst gewijzigd door Marnix op 07 jun 2018 20:16, 1 keer totaal gewijzigd.
“He died not for men, but for each man. If each man had been the only man made, He would have done no less.”
― C.S. Lewis

Katlheen
Majoor
Majoor
Berichten: 1744
Lid geworden op: 08 okt 2005 15:56

Re: De polarisatie neemt toe

Berichtdoor Katlheen » 07 jun 2018 15:57

Ik zou dit niet direct op racistisch willen schuiven.

Feit is dat er minder mensen de pensioenpotten moeten vullen. Daar zijn wel meer oorzaken voor, zoals het idiote vroegpensioen van heel wat baby boomers die met riante pensioenen de potten snel leegeten, pensioenen waar ze nooit premie voor hebben betaald.
Maar goed, dat zijn pensioenen. Als het gaat over AOW wordt het een ander verhaal. Dat wordt ook door werkenden opgehoest. En ja, daar zijn er minder van en we worden ouder. Klopt allemaal. Maar je kunt je ogen niet sluiten voor het feit dat er veel mensen zijn bijgekomen die nauwelijks werken en dus niet bijdragen. Ook zij ontvangen AOW.
En aan die groep kan je wel degelijk wat doen. Strakker toelatingsbeleid. Meer dwang om aan het werkt te gaan etc.

We zijn een rijk land is wel aan inflatie onderhevig, kijk even naar het aantal voedselbanken. Verder is het een dooddoener, want als dat het motto is dan kan je wel even doorgaan totdat iedereen op een minimum is. Vraag is hoe we onze rijkdom vasthouden, en hoe we er voor zorgen dat anderen ook een betere levensstandaard krijgen. Dat lijkt me gezonder dan onze welvaart overhandigen, om uiteindelijk beiden arm te zijn.
Wij veroordelen dogmatisch andere dogma's.

Marnix
Maarschalk
Maarschalk
Berichten: 17408
Lid geworden op: 03 dec 2002 23:50

Re: De polarisatie neemt toe

Berichtdoor Marnix » 07 jun 2018 20:20

Mee eens, wat mij betreft mag er best scherp gekeken worden naar wie een uitkering hebben en of dat wel nodig is. En we moeten er zeker voor zorgen dat we onze welvaart houden, overigens zonder teveel te korten op de zorgstaat. Want dat er voedselbanken zijn is erg, tegelijkertijd is het wel goed dat er zelfs voor de meest arme mensen voedsel is. En ik ben er een groot voorstander van dat zoveel mogelijk mensen profiteren van de welvaart en dat niet vooral ten goede van de bovenste laag komt zoals je helaas vaak ziet.
“He died not for men, but for each man. If each man had been the only man made, He would have done no less.”
― C.S. Lewis

Bruno

Re: De polarisatie neemt toe

Berichtdoor Bruno » 07 jun 2018 22:52

Marnix schreef:Hou toch eens op met je kul. De pensioengerechtigde leeftijd gaat om heel andere redenen omhoog. Omdat mensen steeds ouder worden maar met name omdat de demografische verhouding enorm verandert. Vroeger werden mensen minder oud, hadden gemiddeld veel meer kinderen. Tegen elke gepensioneerde stonden tig werkende mensen. Tegenwoordig is dat heel anders verdeeld en daarom is het veel lastiger met pensioenen. Tegelijkertijd moeten we niet vergeten in wat voor welvaart we alsnog leven. Ipv te klagen. Maar jij weet het weer moeiteloos op andere factoren af te schuiven die je racistische denkbeelden ten goede komen...


Heb je dat zelf onderzocht of repeteer je politici hierin na?
Merendeel van de migranten leeft van een uitkering, daarbovenop kindergeld, belastingsvoordelen, sociale huisvesting, verhoogde teruggave, ...

Niet dat ik dit erg vind. Maar de pot is duidelijk niet meer eerlijk verdeeld. Ik ken iemand die van haar 17 jaar werkte en extra jaren bijdoet omdat ze anders moest leven van 900 euro pensioen.
Rara, hoeveel krijgt de jihadist met 4 vrouwen en 20 kinderen? Die hier nooit werkte maar op de vlucht is van Rusland als ex IS strijder? Ergo schuldig is aan oorlogsmisdaden en diens kinderen met anti christelijke/Europese waarden gaat opvoeden.

Er is geen vergrijzing, er is een omvolking. Wij maken gewoon minder kinderen dan vroeger. Wat logisch is in een automatiserende samenleving. Het is niet aan Europa de babyboom van Afrika of Azie op te vangen. Hoe racistisch jij dat ook mag vinden.
Vind je dat wel? Neem ze zelf in huis, ga overuren draaien bij de ordehandhaving en wordt medeplichtig gesteld aan alle verkrachtingen, aanrandingen, ...
Uw solidariteit zal ook als sneeuw met de zon vervagen... Gemakkelijk teuten vanuit een ivoren toren natuurlijk.
Er is dus totaal geen vergrijzing, we kunnen gewoon niets doen met onze nieuwe verrijkers op de arbeidsmarkt. We zijn te ontwikkeld om het zo flapuit te zeggen.

Marnix
Maarschalk
Maarschalk
Berichten: 17408
Lid geworden op: 03 dec 2002 23:50

Re: De polarisatie neemt toe

Berichtdoor Marnix » 09 jun 2018 19:40

Ah, vergrijzing is dus gewoon verzonnen.... uiteraard. De statistieken bewijzen toch het tegenovergestelde.

1 linkje voor je: https://npofocus.nl/artikel/7520/is-de- ... n-probleem

Verder kan je de bevolkingspiramides van de afgelopen decennia er zelf wel even bij zoeken he
“He died not for men, but for each man. If each man had been the only man made, He would have done no less.”
― C.S. Lewis

Bruno

Re: De polarisatie neemt toe

Berichtdoor Bruno » 10 jun 2018 05:16

Mijn vraag is daarmee niet beantwoord: geloof jij in de vergrijzing?

Statistieken kunnen gemanipuleerd worden. Zo zijn er verdacht weinigen te zien na 2016. Waar de gevolgen van de massa migratie pas echt vorm krijgt. Alle statistieken daaromtrent dienen herbekeken te worden.
Zie de Vlaamse onafhankelijkheid. Meer dan de helft van Vlaanderen wou dit. Wat heeft men gedaan? Op de lagere schoolbank aan intensieve brainwashing gedaan, alle onheil van het koningshuis doodgezwegen en alle goede aspecten in de verf gezet. De underdog van het koningshuis (Laurent) wordt gedemoniseerd en die mag telkens in zijn dotatie snoeien.
Dan heeft men aan die groep gevraagd of zij ook een Vlaamse onafhankelijkheid wensten, het resultaat was maar 6 procent. Welke poll geeft nu de correcte weergave?

Nu is zo’n statistiek over de vergrijzing moeilijk te manipuleren. Maar ik kijk ook rond mij heen. Toen ik 7jaar oud was kon ik altijd op de tram zitten, er werd meteen geholpen aan de overheidsdiensten. Nu is iedereen letterlijk op elkaar gedrumd en kan je overal een nummertje trekken. En jawel, je bent als westerse autochtoon in de omstreken overal een minderheid. Vergrijzing? Ik zie ze enkel buggies verder duwen en overkweken aan sneltempo. Veelal geheel in zwarte salafistische kledij gekleed.

Een vergrijzing is overigens geen slechte zaak. Loop daar niet in mee. We automatiseren, er zijn al meer werklozen dan vacatures (veel vacatures zijn gewoon reclame en schijn voor de statistieken). Dan heb je de opwarming van de aarde. Men spreekt al van aardgastekorten doordat onze nazi’s aan boycotten doen. Water wordt schaarser, het klimaat verandert, de mens vervuilt.

wie is er gediend met veel mensen? De monarchie en de politiek. Ik zeg: hervorm dat naar een republiek! En daar vechten we nu ook heel ijver voor via de democratische wegen. We zijn verraden en ze hebben ons omvolkt om hun economie draaiende te houden. Een economie die eigen volk niet langer beschermt en behoedt. Ze hebben ons omvolkt om onze mening uit te doven, om een nieiuwe meerderheid te vestigen die uw nageslacht honderdtal jaren achteruit in tijd zal trekken.
Ik werd laatst op spoed geholpen door een dokter die geen Nederlands noch Frans noch Duits sprak. Een spoedarts he!!!!

Minder mensen is niet slecht. Net zoals meer politie nooit het antwoord is geweest. We hebben gewoon MINDER politiek nodig, efficienter beleid, rechtser justitie en de politie ziet de criminaliteit dalen. Ze was nooit zo hoog als nu, nochtans kan men u statistisch het tegendeel bewijzen. Maar als de illeganezen en misddadigers meteen mogen beschikken, dan moet de politie dweilen met de kraan open. Dan mag je daar nog duizendtal extra manschappen voor aannemen. Ons beleid faalt en mislukt.

Gebruikersavatar
Optimatus
Maarschalk
Maarschalk
Berichten: 11165
Lid geworden op: 28 feb 2004 02:07
Locatie: Berkenwoude
Contacteer:

Re: De polerisatie neemt toe

Berichtdoor Optimatus » 11 jun 2018 17:09

Bruno schreef:Ontmasker de waarheid dan?

Europeanen worden omvolkt door islamieten en hieruit zal een burgeroorlog ontstaan waardoor het leven zoals we dat gewoon zijn zal eindigen.

Alleen zijn de Hitlers deze maal Rutte, Junker, Merkel, Michel, May, Macron, Obama, Trump, ...
De polarisatie wordt doelbewust in gang gestoken. Alleen heb je in deze tijden nog het gevaar van een WO3 in het midden oosten. Die landen staan beschreven in de openbaringen (toen noemde ze wel anders, maar neem de kaart van toen er eens bij).
Als de politici nog een greintje om eigen cultuur gaven hadden wij geen open deur beleid waarin aanranders, verkrachters en jihadisten beschermd worden om hun politiek stoeltje te beschermen.
Ze gaan op iftar maar spuwen op eigen nationale feesten. Dan krijg je een polarisatie.
De oorlog komt, de val van het westen is nabij. Ik heb het U hier en nu voorspeld, maar wie heeft daar vandaag nog een glazen bol voor nodig eigenlijk? Zelfs de blinde ziet dat in.

Het westen heeft met de duivel gecollaboreerd, het westen zal ten onder gaan aan het vuur dat zij zelf aangewoekerd heeft.


Dat geblaat over omvolking komt uit de mond van fantasten en complotgekkies en is niet serieus te nemen.
In Te, Domine, speravi, non confundar in aeternum.

Bruno

Re: De polerisatie neemt toe

Berichtdoor Bruno » 11 jun 2018 17:12

Optimatus schreef:Dat geblaat over omvolking komt uit de mond van fantasten en complotgekkies en is niet serieus te nemen.


Is dat zo? Waarom is Mohammed dan al de meest voorkomende naam in Londen?
Waarom bestaan de meeste wijken in Brussel dan al voor meer dan 70 procent uit allochtonen, de hoofdstad van Europa he. In het geheel is het sowieso al meer dan de helft. Antwerpen bestaat ook al voor meer dan de helft uit mensen van allochtoonse afkomst en gaat Brussel achterna. In beide grootsteden zie je het salafisme zijn opmars maken, ergo de IS binnen Europa.

Complotgekkies, tuurlijk... De feiten spreken u tegen.
Ge kunt dan een mening als one liner verkondigen, maar daarmee heb je “die waarheid” niet tegengesproken.
Dat is posten om te posten en eigenlijk niet inhoudelijk.
Laten we gewoon feiten naast feiten leggen? Hou one liners maar bij jezelf, not one flying rock was given.


We worden demografisch ingehaald door uitheemse culturen. Er werd een sociaal systeem opgesteld waarin deze culturen opgevangen werden. Men past zich na vier generaties niet aan, maar duikt dieper in het radicale religie. Rechters beschermen hen en ze waanden zich snel onschendbaar. De aanval op de westerse cultuur werd voltrokken in iedere oorlogsvorm zoals de koran en de hadith dat voorschrijven. Ons bestuur heeft daar niets tegen gedaan behalve meer moslimmigranten opvangen. Zelfs oorlogsmisdadigers, jihadisten dus die zich als vluchteling vermommen. De christelijke vluchteling wordt geweigerd of moet door hel gaan om hier binnen te komen. Een christen vluchteling kan zich niet eens tussen de masa stroom verplaatsen omdat ze dit met het leven kunnen bekopen. EU weet dit, maar faciliteert een systeem dat perfect in de kaarten van mensensmokkelaars werkt. Schiet de politie een kind dood van een Koerdisch gezin dat op de vlucht is? Dan hebben ze dat toch zelf gezocht, unquote een Vlaamse politieker. Maar de moslim die moeten we met shuttle diensten en vliegtuigen naar hier pendelen. Dat die moslims liegen om hun doel te bereiken en christenen sterven om zichzelf te blijven is maar bijzaak. Wellicht laat men Koerden zo moeilijk binnen omdat die dan zouden kunnen zeggen dat hun genocide mede ondersteunt werd door de EU? Wat denkt U? Complotgekkie wellicht.... Maar wat is dan de reden volgens U?
Een volk dat een genocide ondergaat van Turkije en het FSA geraakt amper binnen. Die onze dochters verkrachten kunnen zelfs reizen onder valse naam met vliegtuig. Ding dong Optimatus?

Het Luciferiaans tijdperk komt ten einde, diegene die er zo betrouwd aan willen vasthouden hun ware natuur komt in deze tijden boven. Het Westen is de agressor, zij heeft wind gezaaid en zal storm oogsten.
Laatst gewijzigd door Bruno op 11 jun 2018 18:07, 2 keer totaal gewijzigd.


Terug naar “Actualiteit & Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast